Nieuw regiovoorzitter voor Voka-KvK Vlaams-Brabant regio West-Brabant bekend

Peter Penasse, regiodirecteur van Degroof Petercam, is de nieuwe voorzitter voor de regiowerking van Voka-KvK Vlaams-Brabant in regio West-Brabant. “Als compagnon de route voor ondernemers binnen mijn functie bij Degroof Petercam weet ik met welke vragen ondernemers zitten. Deze expertise wil ik meenemen om zo onze regio en onze bedrijven te laten groeien”, zegt de nieuwe voorzitter.

Als geboren en getogen Groot-Bijgaardenaar is het niet verwonderlijk dat Peter Penasse de rol van nieuwe regiovoorzitter West-Brabant op zich wou nemen. In zijn functie als regiodirecteur van Degroof Petercam in Wemmel is hij ook nauw verbonden met de regio. Hij hoopt in zijn nieuwe rol bedrijven te helpen om groei te realiseren, dankzij zijn expertise met ondernemers. Ook het duurzaamheidsaspect is voor hem van belang.

“Een van de speerpunten van mijn regiovoorzitterschap bij Voka-KvK Vlaams-Brabant wordt uiteraard het samenbrengen van ondernemers uit de regio. Dit door verschillende activiteiten te organiseren om hen te informeren rond uiteenlopende thema’s. Ik wil ook graag een actieve rol opnemen binnen het regiobestuur, zodat ik daar ook kan bijdragen tot de verdere groei van Voka.” ​ Peter Penasse, nieuwe regiovoorzitter Voka-KvK Vlaams-Brabant regio West-Brabant

Kris Claes, gedelegeerd bestuurder van Voka - KvK Vlaams-Brabant is bijzonder tevreden met Penasse als nieuwe regiovoorzitter.

“Wij zetten hard in op een regionale werking binnen onze provincie. We zien namelijk dat elk van onze vier regio’s specifieke noden heeft en anders in elkaar zit. Regiobestuurders weten wat er speelt in hun regio, waardoor we evenementen en acties op poten kunnen zetten die specifiek zijn voor de regio. Dat merken ondernemers ook en appreciëren ze. Onze regio-events zorgen dan weer voor een hechte lokale ondernemerscommunity. Samen met Peter en zijn bestuursploeg gaan we daar aan verder bouwen.” Kris Claes, gedelegeerd bestuurder Voka-KvK Vlaams-Brabant

Bestuursploeg
De bestuursploeg van Voka-regio West-Brabant:

Philippe Vandewalle (zaakvoerder Sterckx – De Smet), Jeroen Vanderlinden (bestuurder Norgay Accountants), Jean Van den Bergh (partner Orbius Advocaten), Maarten Meerts (founder CTRL Home), Danny Hendrickx (gedelegeerd bestuurder TMS nv), Kris Croonen (zaakvoerder advocatenkantoor Nolmans Croonen), Ann Verresen (general manager Structura.biz), Evelien Anckaert – Lydian (business partner).

Regiovoorzitters Voka-KvK Vlaams-Brabant

De regiovoorzitters voor de andere drie regio’s van Voka-KvK Vlaams-Brabant zijn: Sven Stevens (Premed) voor Groot-Leuven, Christophe Pierre (Transmoove) voor regio Noord-Rand en Walter Kestens (TMS Industrial Services) voor regio Hageland.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Contact