Wie volgt Tiense Suiker op als Gangmaker 2024?

Voka-KvK Vlaams-Brabant op zoek naar bedrijven die het verschil maken in de regio

Innovatie, duurzaamheid, ambassadeurschap voor de regio. Vlaams-Brabantse bedrijven die aan deze drie kenmerken voldoen, maken kans om Tiense Suikerraffinaderij op te volgen als Gangmaker. “Na een succesvolle eerste editie in 2023 gaan we opnieuw op zoek naar ondernemers met durf die hun stempel hebben gedrukt op onze regio en dat de komende maanden en jaren verder willen doen”, zegt Kris Claes, gedelegeerd bestuurder van Voka-KvK Vlaams-Brabant. De inschrijvingen zijn open.

Voor het eerst reikte Voka-KvK Vlaams-Brabant dit jaar de Voka Ondernemingsprijs Gangmaker uit tijdens haar nieuwjaarsrecepties aan een bedrijf per regio. Ijsfabriek Strombeek werd de winnaar voor regio Noord-Rand, Brouwerij Lindemans voor regio West-Brabant, Scott Sportech Benelux voor Groot-Leuven en Tiense Suiker voor regio Hageland. Daarna hoorden in mei op de eerste Nacht van de Gangmaker 2023 in de Plantentuin van Meise de meer dan 500 aanwezige ondernemers de naam van de eerste Gangmaker van Voka-KvK Vlaams-Brabant: Tiense Suikerraffinaderij. De prijs betekende veel voor hen.

“De Voka Gangmakers-prijs is een waardevolle erkenning voor ons als bedrijf en voor onze medewerkers, die hiervoor elke dag het beste van zichzelf geven. Het stimuleert ons om te blijven verder werken aan een duurzame welvarende toekomst voor zowel de Tiense Suikerraffinaderij als voor onze bredere duurzame en maatschappelijke rol. Uitgeroepen worden tot gangmaker van het jaar wordt dus door onze medewerkers en onze stakeholders enorm gewaardeerd.” Jan Ingels, directeur Tiense Suikerraffinaderij

Vanaf nu kunnen ondernemers zichzelf – of anderen – nomineren voor de nieuwe editie van de Voka Ondernemingsprijs Gangmaker.

“Ondernemers in onze regio verdienen het om erkenning te krijgen voor wat ze betekenen voor de regio. Voka-KvK Vlaams-Brabant reikt dan ook graag de Gangmakers prijs uit aan die bedrijven, die als een ambassadeur mogen gezien worden. Ondernemingen die blijven investeren in de toekomst, met oog op innovatie en duurzaamheid. ” Kris Claes, gedelegeerd bestuurder Voka-KvK Vlaams-Brabant

Voka-KvK Vlaams-Brabant zoekt Gangmakers per regio

Tijdens de vier nieuwjaarsrecepties van Voka-KvK Vlaams-Brabant op 16 januari in Grimbergen (Hi! Site), 28 januari in Scherpenheuvel, 23 januari in Leuven (Studio Manhattan) en 25 januari in Ternat (Hof te Vitseroel) januari, worden de winnaars van de Voka Ondernemingsprijs 2024 Gangmaker voor de regio bekend gemaakt. De verschillende regio’s zijn Hageland, Groot-Leuven, Noord-Rand en West-Brabant. Later in het jaar wordt uit deze vier winnaars een hoofdwinnaar gekozen, die zich een jaar lang Gangmaker Voka-KvK Vlaams-Brabant mag noemen.

Een regiojury zal voor hun regio de regionale winnaars verkiezen. Nadien zal een jury uit de vier regionale winnaars de winnaar voor de provincie kiezen.

Wie een bedrijf wil nomineren, kan dat door dit formulier in te vullen tot 30 september.

Vlnr Dirk Lindemans (Brouwerij Lindemans), Geert Lindemans (Brouwerij Lindemans), Kris Claes (gedelegeerd bestuurder Voka-KvK Vlaams-Brabant), Dieter Soens (Ijsfabriek Strombeek), Johan Huygens (Scott Sportech Benelux), Jan Ingels (Tiense Suikerraffinaderij), Danielle Vanwesenbeeck (voorzitter Voka-KvK Vlaams-Brabant), Jan Spooren (gouverneur Vlaams-Brabant)
Vlnr Dirk Lindemans (Brouwerij Lindemans), Geert Lindemans (Brouwerij Lindemans), Kris Claes (gedelegeerd bestuurder Voka-KvK Vlaams-Brabant), Dieter Soens (Ijsfabriek Strombeek), Johan Huygens (Scott Sportech Benelux), Jan Ingels (Tiense Suikerraffinaderij), Danielle Vanwesenbeeck (voorzitter Voka-KvK Vlaams-Brabant), Jan Spooren (gouverneur Vlaams-Brabant)

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Contact