Voka Vlaams-Brabant heft met Lenterecepties driemaal het glas op het nieuwe jaar

Netwerkorganisatie Voka Kvk Vlaams-Brabant organiseert dit jaar drie lenterecepties onder de noemer Spring into ’22. De Voka Lenterecepties vormen een alternatief voor de Nieuwjaarsreceptie die twee jaar op rij niet kon doorgaan. “Dat we dit jaar driemaal het glas heffen, getuigt van ambitie én toont aan dat we er enorm naar uitkijken om onze leden opnieuw in een feestelijke setting te ontvangen”, meent Kris Claes, gedelegeerd bestuurder van Voka Vlaams-Brabant.

Na twee speciale coronajaren is de eventsector eindelijk aan herademen toe. Ook netwerkorganisatie Voka Vlaams-Brabant is erop gebrand haar leden opnieuw samen te brengen in een feestelijke setting. Opvallend detail: dit jaar organiseren ze niet één, maar welgeteld drie netwerkfeesten. Aan de nieuwe formule koppelen ze ook een nieuwe naam: Spring into ’22 - Voka Lentereceptie.

Ondernemen, groeien en bloeien

De zogenaamde Lenterecepties zullen doorgaan op drie verschillende locaties: Leuven, Tienen en Merchtem - respectievelijk op 22, 24 en 29 maart. Met het drieluik wil Voka Vlaams-Brabant verspreid over de hele provincie haar leden de kans geven om samen het ondernemerschap te vieren. “Onze regiowerking strekt zich uit over heel Vlaams-Brabant. Vandaar het idee om onze Lenterecepties te verdelen over de provincie, want die diversiteit is een grote kwaliteit”, vertelt Claes. “Maar het devies blijft om samen terug aan de slag te gaan: samen ondernemen, groeien en als het ware bloeien. Het lentethema is dan ook niet lukraak gekozen”, verduidelijkt Claes. ​

Springplank voor dromers

Naast geroutineerde ondernemers hoopt Voka Vlaams-Brabant ook de pas gestarte of dromende ondernemer te mogen verwelkomen op de Lenterecepties. “Ik ben ervan overtuigd dat zulke netwerkmomenten een springplank kunnen zijn voor iedereen met ambitie op vlak van ondernemen. De dynamiek die ontstaat wanneer je gelijkgezinde samenbrengt, is bijzonder waardevol en de drijvende kracht van vele ondernemingen. Als netwerkorganisatie is het één van onze prioriteiten om die motor draaiende te houden”, besluit Claes.

Kris Claes

Kris Claes

Gedelegeerd Bestuurder, Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Contact