Voka-KvK Vlaams-Brabant organiseert business dates

25 startende ondernemers en groeiende bedrijven in gesprek met 15 experten en ervaren ondernemers

In de gebouwen van Labora in Leuven konden starters en groeien van gedachten wisselen met ervaren ondernemers
In de gebouwen van Labora in Leuven konden starters en groeien van gedachten wisselen met ervaren ondernemers

25 starters en groeiers die het Bryo-traject van Voka-KvK Vlaams-Brabant volgen kregen de mogelijkheid om 25 minuten lang met een expert te praten over hun onderneming. Zo konden zij vragen stellen over ondernemerschap in de brede zin, maar ook over meer specifieke onderwerpen als marktonderzoek, loonoptimalisatie, subsidies en juridische aspecten rond het opstarten van een bedrijf.

Tijdens onze Bryo-trajecten begeleiden wij startende ondernemers en groeiende ondernemers in alle fases van hun onderneming. De Business Dates zijn een groot succes omdat jonge bedrijven op dit event de mogelijkheid krijgen om op een laagdrempelige manier in contact te komen met ondernemers die al jaren ervaring op de teller hebben. Ook zij kunnen tijdens zo'n gesprekken inzichten opdoen die hen kunnen helpen in hun bedrijfsvoering. Een win win dus. Kris Claes, gedelegeerd bestuurder Voka-KvK Vlaams-Brabant
Dankzij de Voka Bryo Business Dates kon ik 1-op-1 sparren met ondernemers rond administratieve vragen. De starters stelden gerichte vragen vooral over hoe ze aan klanten kunnen geraken en hoe ze zichtbaarheid moeten creëren voor hun product of dienst. Op zo’n event kan ik ook zelf mijn netwerk verruimen, maar het is ook gewoon fijn om in gesprek te gaan met ondernemers die met dezelfde opstartvragen zitten als ik toen ik met mijn onderneming begon. De herkenbaarheid van het traject bij sommige deelnemers viel me op en deed me deugd. ​ Sandra Wyseur, zaakvoerder Fast Administration Services
Ik sprak met drie verschillende ondernemers tijdens de Voka Bryo Business Dates. Ze waren alle drie zeer gedreven en dachten echt met mij mee. Ik focus momenteel met mijn bedrijf Vonkvolk op twee domeinen: individuele loopbaancoaching en facilitatie van duurzaamheidsvraagstukken in bedrijven en lokale besturen. Tijdens de dates hadden we het over hoe ik mijn aanbod verder kan concretiseren en hoe ik focus kan bewaren terwijl ik met verschillende doelgroepen werk. Terechte vragen die me stof geven tot nadenken en goesting geven om te groeien. De nieuwe ideeën die ik opdeed gaven me energie om verder aan de slag te gaan met mijn bedrijf. Lisa Van Landschoot, oprichtster VonkVolk

 

Voka-KvK Vlaams-Brabant organiseert twee keer per jaar een Voka Bryo Business Date dat onderdeel uitmaakt van het Bryo-traject.

Ben je startende ondernemer en wil je graag aan je onderneming werken? Dan is een Bryo Start Up-traject misschien wel iets voor jou.

Ben je een groeiende ondernemer en wil je graag aan je onderneming werken? Dan is een Bryo Scale Up-traject misschien wel iets voor jou.

Ben je een gevestigde ondernemer en wens je graag je expertise te delen. Stel je dan zeker kandidaat voor de volgende Business Dates door contact met ons op te nemen.

Tiffany Mestdagh

Tiffany Mestdagh

Woordvoerder, Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Contact