Voka-KvK Vlaams-Brabant stelt allereerste Nacht van de Gangmaker voor

Eerste regio-overkoepelend event brengt ondernemers samen

Op donderdag 11 mei wordt de eerste Voka Ondernemingsprijs Vlaams-Brabant uitgereikt tijdens de allereerste Nacht van de Gangmaker. Vier Vlaams-Brabantse bedrijven maken nog kans om de prijs in de wacht te slepen: Brouwerij Lindemans, Ijsfabriek Strombeek, Scott Sportech Benelux en Tiense Suiker. “Met Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant zijn we voor onze Gangmakers prijs op zoek gegaan naar bedrijven die het voorbije jaar een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd”, legt Kris Claes, gedelegeerd bestuurder van Voka-KvK Vlaams-Brabant uit.

Voka-KvK Vlaams-Brabant organiseert in mei voor het eerst een heus tuinfeest voor meer dan 500 ondernemers op donderdag 11 mei. Tijdens die ‘Nacht van de Gangmaker’, in de Plantentuin van Meise, wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de Voka Ondernemingsprijs Vlaams-Brabant.

“Voor Voka-KvK Vlaams-Brabant zijn ondernemers Gangmakers, Matchmakers en Waarmakers. We willen hen daarom tijdens onze eerste vintage fair in de bloemetjes zetten.” Kris Claes

Meer info via https://www.voka.be/nvdg

Tiffany Mestdagh

Tiffany Mestdagh

Woordvoerder, Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Contact