Voka-KvK Vlaams-Brabant en PKF BOFIDI bundelen de krachten

Voka - KvK Vlaams-Brabant heeft een nieuw structureel partnership gesloten met PKF BOFIDI. PKF BOFIDI zal hun expertise rond accountancy en de uitdagingen bij familiebedrijven delen met leden van Voka - KvK Vlaams-Brabant aan de hand van opleidingen en advies.

Vlnr: Sofie Bockaert (Commercieel en Marketing Directeur Voka-KvK Vlaams-Brabant), Johan Peeters (CEO PKF BOFIDI), Eva Pataer (Marketing – Communication – Event Manager PKF BOFIDI), Vincent Van Doninck (Customer Success Manager ​ PKF BOFIDI), Kris Claes (gedelegeerd bestuurder Voka-KvK Vlaams-Brabant)
Vlnr: Sofie Bockaert (Commercieel en Marketing Directeur Voka-KvK Vlaams-Brabant), Johan Peeters (CEO PKF BOFIDI), Eva Pataer (Marketing – Communication – Event Manager PKF BOFIDI), Vincent Van Doninck (Customer Success Manager ​ PKF BOFIDI), Kris Claes (gedelegeerd bestuurder Voka-KvK Vlaams-Brabant)

PKF BOFIDI is een all-round kantoor met een brede dienstverlening en expertise op gebied van accountancy, fiscaliteit, wetgeving, audit, corporate finance, payroll, HR en bedrijfsadvisering. In hun zeven kantoren in Vlaanderen en Brussel delen ze, samen met hun 300 experten, hun expertise. Ook in Halle en Leuven hebben ze een vestiging.

“Voka KvK Vlaams-Brabant begeleidt ondernemers in elke fase van hun ondernemerschap en met elk mogelijk thema in die fase. Van starter, tot scale-up tot internationaal (startende of groeiende) ondernemer; allen kunnen ze terecht bij ons voor advies, opleidingen en netwerk mogelijkheden. Met dit partnership kunnen we ons aanbod en expertise specifiek rond financieel gerelateerde onderwerpen maar ook rond uitdagingen gelinkt aan familiebedrijven versterken. We blijven bij Voka - KvK Vlaams-Brabant steeds op zoek gaan naar nieuwe partnerships die een toegevoegde waarde aanbieden voor ons, onze partners en onze leden.” Kris Claes, gedelegeerd bestuurder Voka - KvK Vlaams-Brabant
"Ons partnership met Voka Vlaams-Brabant is meer dan een samenwerking; het is een bekrachtiging van onze gezamenlijke missie om ondernemerschap te ondersteunen en helpen groeien. Terwijl we streven naar een bloeiend ondernemersklimaat in de regio, zullen we een platform creëren waar kennisdeling centraal staat, wat essentieel is voor het welzijn van de bedrijven die wij ondersteunen." Johan Peeters, CEO van PKF BOFIDI

PKF BOFIDI wordt de vierde structurele partner van Voka-KvK Vlaams-Brabant naast ING, Proximus en SD Worx.

Over PKF Bofidi

PKF BOFIDI is de referentie op vlak van accountancy, tax, legal, audit en finance consultancy voor ondernemers in Vlaanderen en Brussel, ook wanneer zij stappen zetten in het buitenland. Het bedrijf, dat als vertrouwenspersoon en klankbord ondernemers wil helpen groeien, is een full service advieskantoor met een netwerk van 7 strategische locaties over Vlaanderen en Brussel. ​ Met meer dan 300 experten streeft PKF BOFIDI naar een hoogstaande kwaliteit, pro-actieve visie en een professionele en klantgerichte dienstverlening voor grote en kleine KMO's en bedrijven met internationale activiteiten en vertakkingen.

Perscontacten

Tiffany Mestdagh - Voka-KvK Vlaams-Brabant

T + 32 477 21 94 40

Eva Pataer - PKF BOFIDI

T ​ +32 2 486 55 81

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Contact