Vlaams-Brabantse ondernemers bepalen mee lokaal memorandum tijdens Voka on Tour

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober nodigt Voka - KvK Vlaams-Brabant ondernemers uit tijdens “Voka On Tour” om input te geven over diverse onderwerpen die geregeld worden vanuit een gemeentebestuur. De tour betreft verscheidene gesprekken en dus haltes rond de uitdagingen en opportuniteiten voor ondernemers. Kortom: wat kan er beter geregeld worden in de Vlaams-Brabantse gemeenten? Met deze input gaat Voka- ​ KvK Vlaams-Brabant aan de slag voor de opmaak van een sterk lokaal memorandum.

“Het is belangrijk dat ondernemers de kans krijgen om persoonlijk mee te delen wat hen en de toekomst van hun bedrijf wakker houdt om invloed te kunnen uitoefenen op onze de werking of beslissingen van de gemeentebesturen. Lokale besturen moeten weten wat de hete hangijzers zijn. Op deze manier kunnen we met Voka – KvK Vlaams-Brabant ons steentje bijdragen tot toekomstig beleid,” aldus Christophe Pierre, CEO van Transmoove, voorzitter van het regiobestuur Noordrand
  1. De eerste halte tijdens “Voka on Tour” is een ontbijtsessie voor ondernemers op 5 maart bij Brussels Airport, de tweede economische groeipool van Vlaanderen. Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport, komt alvast zijn bekommernissen delen.
  2. De volgende halte vindt plaats op 13 en 14 maart en bestaat uit drie locaties: Foodport Tienen, Segers & Balcaen en Renier Natuursteen.
  3. De derde halte van deze “Voka on Tour” zijn De Hoorn in Leuven en Lofttobe (JDI) in Neerijse op 27 maart.
  4. De laatste halte vindt plaats op 28 maart te 2H center op Health Valley. Tijdens deze sessie komen Michael Verschueren en Hans Chabert een vergelijking maken tussen ondernemen en topsport. Ondernemen vergt namelijk naast strategisch inzicht ook een ijzesterke mentale weerbaarheid, vergelijkbaar met de eisen in de topsport.
"Er is niemand beter dan de ondernemers zelf om het lokaal memorandum van Voka - KvK Vlaams-Brabant vorm te geven. Er komen interessante topics aan bod zoals de opkomende fusies, minimale investeringsnorm, bouwshift en zoveel meer.” aldus belangenbehartiger Helena Polfliet

 

Helena Polfliet

Helena Polfliet

Adviseur Belangenbehartiging & Woordvoerder, Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Contact