Graphius drukt vernieuwde Ondernemers-magazine van Voka-KvK Vlaams-Brabant

Deze week valt bij Vlaams-Brabantse en Brusselse ondernemers het vernieuwde ‘Ondernemers’-magazine in de bus. Contentbureau Propaganda en drukkerij Graphius zorgden voor een nieuw jasje voor het magazine.

De persen van drukkerij Graphius in Beersel draaien op volle toeren: maar liefst 4.000 exemplaren van het vernieuwde magazine Ondernemers van Voka-KvK Vlaams-Brabant rollen van de drukpers. Deze worden de komende dagen door de post bezorgd bij alle Voka-leden uit de provincie. Uit recente studie blijkt dat het magazine een vaste waarde is voor ondernemers voor inspiratie en kennis. Tien keer per jaar valt dit magazine bij alle leden en stakeholders in de bus.

“Met ons magazine willen we ondernemers en ondernemerschap een ‘smoel’ geven. We willen ondernemers inspireren door verhalen van anderen te brengen, maar ook door een podium te geven aan ondernemerschap in Vlaams-Brabant. Als Voka-KvK Vlaams-Brabant ondersteunen we ondernemerschap in elke fase; van idee tot overname en dat op verschillende thematieken. We gaan dan ook breed in onze thema’s en verhalen maar in elk magazine zal je steeds de drie specifieke zaken eigen voor onze regio terugvinden: starters en groeiers, familiebedrijven en internationaal ondernemen.” Sofie Bockaert, directeur Ledenrelaties en Marketing bij Voka-KvK Vlaams-Brabant

De inhoudelijke en vormelijke restyling van Ondernemers Magazine is het werk van content marketing bureau Propaganda, met vestigingen in Zaventem en Leuven. Een team van gespecialiseerde content strategen, redacteurs, art directors en vormgevers heeft de voorbije maanden in alle luwte hard gewerkt aan de make over, in nauw overleg met het uitgeefteam van Voka - KvK Vlaams-Brabant.

"Met het vernieuwde Ondernemers Magazine verzet Voka - KvK Vlaams-Brabant bakens: het blad sluit helemaal bij de verwachtingen van de doelgroep: een boeiend en goed gemaakt magazine dat aangenaam om lezen is." Gerrit Tulkens, founder en managing partner van Propaganda

Voor de druk van de magazines werkt Propaganda samen met drukkerij Graphius Brussels uit Beersel. De drukkerij werkt al decennia voor tijdschriftuitgevers die er een toegewijd team vinden dat perfect op de hoogte is van de specifieke eisen die het drukken en verspreiden van tijdschriften met zich meebrengt.

Foto v.l.n.r: Sofie Bockaert (directeur Ledenrelaties en Marketing bij Voka-KvK Vlaams-Brabant), Gerrit Tulkens (gedelegeerd bestuurder van Propaganda), Cynthia Stevens (projectmanager content marketing Propaganda), Kris Haulet (calculator Graphius), Marc Naumann (bestuurder Graphius), Geert Michiels (orderbegeleider Graphius), Frederic Poppe (commercieel Graphius), Lonneke Jagersma (Propaganda), Erika Liveyns (relatiebeheerder West-Brabant Voka-KvK Vlaams-Brabant)

Over Ondernemers

Het magazine Ondernemers bevat artikels en interviews met ondernemers in de regio, nieuws uit de regio, actuele dossiers rond onderwerpen als mobiliteit, duurzaamheid en HR, opiniestukken en informatie over het aanbod van Voka - KvK Vlaams-Brabant. Daarnaast bevat het ook een agenda en foto’s van de verschillende netwerkevents. Uit cijfers van 2022 zijn 88% van de lezers tevreden over de inhoud ervan. Meer dan de helft van de bedrijven deelt het magazine intern en daarnaast ook met bezoekers. ‘Voka Ondernemers’ is bovendien het magazine dat bij de Voka-leden het hoogste bereik genereert, gevolgd door ‘De Tijd’ en ‘Trends’.

Sofie Bockaert

Sofie Bockaert

Directeur Sales & Marketing, Voka Vlaams-Brabant

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Contact