Average Rob inspireert Vlaams-Brabantse ondernemers dankzij Jong Voka Vlaams-Brabant

In De Hoorn kwamen 150 jonge ondernemers samen om naar het ondernemersverhaal van social media figuurRobert Van Impe, beter bekend als Average Rob, te luisteren. “We hebben al vaak sessies georganiseerd met ondernemers om onze leden te inspireren”, zegt Michaël Verbeeck, voorzitter van Jong Voka. “Het is echter de eerste keer dat een internetfenomeen zijn parcours met onze leden deelt.” 

Average Rob deelde zijn verhaal voor 150 jonge ondernemers van Jong Voka in De Hoorn
Average Rob deelde zijn verhaal voor 150 jonge ondernemers van Jong Voka in De Hoorn

Met het “photobomben” van foto’s van celebrities werd Average Rob bekend in Vlaanderen. Ondertussen bracht hij ook een pils in de markt en is hij te zien in tv-programma’s. Jong Voka nodigde deze veelzijdige ondernemer uit om over zijn aanpak te vertellen. Jong Voka is het netwerk van Voka-Kvk Vlaams-Brabant voor ondernemers tot 40 jaar. De leden komen maandelijks samen om elkaar te inspireren en om van elkaar te leren. 

“We organiseren bedrijfsbezoeken op maat van onze leden, maar ook inspiratiesessies zoals deze”, zegt Tuba Gungor, coördinator Jong Voka. “Bedoeling is dat de ondernemers elkaar zo beter leren kennen en ook bijleren van andere ondernemers. Ook meer informele evenementen, zoals een padelavond of een slipcursus behoren tot ons aanbod.” 

Starten uit het niets

Het merk Average Rob zit goed in de markt, blijkt ook uit de grote belangstelling voor de komst van Robert Van Impe bij Voka-KvK Vlaams-Brabant.

"Het doel is niet alleen grappige content creëren, maar ook inspireren. “Stop working, start creating” is niet alleen een slogan, het is mijn levenswijze. Het gaat erom vanuit het niets iets moois op te bouwen. Dankzij mijn parcours kan ik anderen laten zien dat het mogelijk is. Mijn YouTube-kanaal is hierbij een belangrijk platform, waar ik mijn ervaringen deel en anderen aanmoedig om ook hun creativiteit te uiten. We hoeven niet te blijven hangen in de routine van werk, maar kunnen onze creativiteit de vrije loop laten. Laten we onze grenzen verleggen en onze dromen realiseren." ​ Average Rob
Foto's © Michiel Bronckaerts
Foto's © Michiel Bronckaerts

 

Tiffany Mestdagh

Tiffany Mestdagh

Woordvoerder, Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Contact