33 Vlaams-Brabantse bedrijven nemen deel aan de 32ste editie van Voka Open Bedrijvendag

Op zondag 2 oktober 2022 pakt Voka-KvK Vlaams-Brabant uit met een nieuwe editie van Voka Open Bedrijvendag. In Vlaams-Brabant zullen maar liefst 33 bedrijven hun deuren fysiek en/of virtueel openen: gekende namen als DHL Aviation, Skeyes, maar ook Leisure Pools en Pumptech. Kris Claes, gedelegeerd bestuurder van Voka-Kvk Vlaams-Brabant opent de dag feestelijk bij rijstzetmeelproducent Beneo-Remy in Wijgmaal, die een nieuwe productielijn in gebruik neemt.

Wie graag de bedrijven in zijn buurt wil leren kennen, krijgt daar tijdens de eerste zondag van oktober de mogelijkheid voor. Naar aanleiding van Voka Open Bedrijvendag openen 33 bedrijven hun deuren voor het grote publiek. De ideale gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen van Vlaams-Brabantse bedrijven.

Startende bedrijven, maar ook gevestigde waarden openen hun deuren voor het grote publiek. Ze tonen er hun werking. Het is mooi te zien hoe divers het aanbod dit jaar is. Beneo-Remy bijvoorbeeld, marktleider in de productie van rijstzetmeel neemt de bezoeker mee door de nieuwe productielijn. Op die dag tonen Vlaams-Brabantse bedrijven welke groei ze bijbrengen aan de provincie en aan het land. Een must dus om hen een bezoekje te brengen”, ​ Kris Claes, gedelegeerd bestuurder Voka-KvK Vlaams-Brabant.

Virtuele rondleidingen verbreden het aanbod

Na het enorme succes van de digitale editie in 2020 en de eerste hybride editie vorig jaar, borduurt Voka Open Bedrijvendag verder op dit potentieel:

"We hebben gemerkt dat mensen ook thuis vanuit hun zetel graag binnenkijken bij bedrijven om hun verhaal te ontdekken. Vorig jaar brachten meer dan 1 miljoen mensen doorheen het jaar een virtueel bezoekje aan één of meerdere deelnemende bedrijven. Het is een uitgelezen kans voor bedrijven die omwille van praktische, hygiënische of veiligheidsredenen niet kunnen deelnemen aan het fysieke evenement, om via virtuele rondleidingen aan onze honderdduizenden bezoekers te laten zien wat ze in hun mars hebben." Inge Claerhout, directeur van Voka Open Bedrijvendag. 

De lijst van alle deelnemende bedrijven in Vlaams-Brabant is hier terug te vinden.

Tiffany Mestdagh

Tiffany Mestdagh

Woordvoerder, Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Contact